Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
interpol u akciji

Tan noćas neće namještati – privela ga singapurska policija

'A delegate wearing a headphone is sillhouetted in front of a banner during the 81st General Assembly in Rome November 5, 2012. The world\'s largest international police organization, Interpol, and mi
'ALESSANDRO BIANCHI'
22.02.2013.
u 20:50

Singapurska policija potvrdila je da je privela Dan Tan Seet Enga da bi ga ispitala u vezi namještanja stotina nogometnih utakmica

Vjeruje se da je Tan mozak operacije namještaljki diljem svijeta...

"Singapurac Dan Tan Seet Eng u ovim trenucima pomaže vlastima u istrazi", prenosi AP priopćenje tamošnje policije.

"Vjerujemo da ćemo dobiti važne informacije te ih podijeliti ostalim zainteresiranim zemljama", dodaje se u priopćenju.

Priveden je na ispitivanje nakon što je talijanska policija u četvrtak uhitila njegova pomagača Slovenca Admira Suljića.

Manipulacija nogometnim rezultatima identificirana je u 380 utakmica u Europi te više od 300 na ostalim kontinentima, a glavni igrač, vjeruje se, bio je Dan Tan.

– Ovo je privođenje važno upravo zato da pokažemo svijetu kako zakon može zaustaviti zločinačku organizaciju. Ni Tan, ni njegovi suradnici nisu iznad zakona. I nisu nedodirljivi – kazao je Ronald Noble, glavni tajnik Interpola.

Komentara 1

BE
belimo
21:17 22.02.2013.

Nisu ni kladionice baš oličenje poštenja.....konkurencija je nezgodna stvar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije